Waar kan je een beachflag voor inzetten?

Waar kan je een beachflag voor inzetten?

Een beachflag is multi-inzetbaar. Wil je een actie promoten of een horecagelegenheid aankleden? Dan raden wij het aan om een aantal beachflags in te zetten. De locatie zal extra opvallen en voorbijgangers zullen altijd een blik wagen! De vlaggen zijn herbruikbaar en bestand tegen het Nederlandse weer.

Het voordeel van de beachflag is dat deze altijd en overal in te zetten is. Heb je een strandtent en wil je een evenement aankondigen? Met een grondpen zijn de beachvlaggen gemakkelijk in het zand te plaatsen. Wil je bij de lokale voetbalclub een sponsorvlag plaatsen? Dan is de voetplaat of kruisvoet de oplossing!

Ingang aangeven met beachflags

Je herkent het vast wel. De ingang van een bedrijf is door het grote aantal deuren niet te vinden. Met een beachflag aan elke zijde van de ingang zal dit probleem niet meer voorkomen. Als het plaatsen van een reclamebord op het pand niet toegestaan is, bieden beachflags ook uitkomst.

Het creëren van een zomers gevoel

Bij evenementen met het thema ‘zon, zee en strand’ worden altijd verschillende soorten beachflags ingezet. Waarom? Omdat de vlaggen zorgen voor een zomers gevoel. Het doet je denken alsof je heerlijk op het strand zit met een cocktail. Wil jij een themafeest organiseren? Zet twee beachflags bij de ingang met wat zand erbij en de avond kan niet meer stuk!

Sponsoruiting bij evenementen

Met een beachflag kan je jouw organisatie op een unieke wijze promoten tijdens evenementen of andere bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan een beachflag die je in kan zetten tijdens de Nijmeegse vierdaagse of een indoor sportevenement. De beachflags zijn perfect te combineren met andere banners, spandoeken en posters!

 

Denk ook eens aan bruiloften, geboortes, jubilea of misschien een open dag. Voor elke gelegenheid kan men een beachflag toepassen. Be creative!

Alternatieven

Online een beachflag bestellen

Een beachflag, ook wel strandvlag, is een moderne vlag die zowel binnen als buiten voor promotionele doeleinden te gebruiken is. De vorm van de vlag valt op en is daardoor een echte blikvanger tijdens een evenement of voor uw bedrijf. Het complete systeem bestaat uit een full color bedrukte vlag met aluminium mast en grondpen. De vlaggen zijn leverbaar in verschillende modellen en maten. Zo kunt u onder andere kiezen uit de modellen razer, spoon en square. Welk model u ook kiest een beachflag is een echte eyecatcher.

Opvallend en eenvoudig in gebruik

Beachvlaggen zijn ideaal om uw bedrijf of een boodschap onder de aandacht te brengen. De vlaggen zijn door de opvallende vorm al vanuit de verte herkenbaar. Ze zijn bovendien niet alleen op het strand inzetbaar, maar kunnen ook gebruikt worden tijdens evenementen of beurzen of als reclamemiddel voor uw bedrijfspand. De beachflags zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en daardoor makkelijk te vervoeren en te plaatsen. Dankzij de eenvoudige montage zijn de vlaggen snel en makkelijk in elkaar te zetten.

Compleet systeem

Onze beachvlaggen worden full color geprint met doorslag van het logo of afbeelding op brandvertragend polyester. De vlag is voorzien van een tunnel, zodat u de mast makkelijk in de vlag kan schuiven. Daarnaast wordt de beachvlag standaard geleverd met een grondpen. Ook is het mogelijk om een parasolvoet toe te voegen aan uw bestelling. De grondpen is geschikt voor zachte ondergronden en de parasolvoet voor alle ondergronden. Om uw bestelling compleet te maken, wordt uw beachflag altijd in een luxe draagtas geleverd.

Zelf ontwerpen

Met onze bestelmodule is het vrij eenvoudig om een eigen beachflag te ontwerpen. U kiest het juiste model en formaat en levert vervolgens het gewenste ontwerp aan. Heeft u geen eigen ontwerp? Geen probleem, u kunt ervoor kiezen om een ontwerp te laten maken door onze designers. U dient dan echter wel een tekst of afbeelding aan te leveren, zodat er een ontwerp gemaakt kan worden. Uw ontwerp wordt vervolgens in full color geprint op de beachvlag.

Hoe wij de kwaliteit van onze beachflags waarborgen

Een beachflag is een aankoop waarvan u zeker wilt zijn dat de kwaliteit goed is. Een beachflag van slechte kwaliteit is namelijk erg frustrerend en bovendien zonde van uw geld. In dit artikel leggen wij uit hoe wij bij Beste Koop Beachflags onze kwaliteit waarborgen.

Wat maakt een beachflag van goede kwaliteit?

Onze strandvlaggen beschikken over een kogellagersysteem waardoor de vlag altijd soepel mee zal waaien met de richting van de wind. Het draaimechanisme is voorzien van een gepatenteerde antistof- en zandbescherming waardoor de vlaggen geen last ondervinden van een plaats op het strand. Omdat wij zeker zijn van ons product zijn wij de enige verkopers die twee jaar garantie verlenen over onze strandvlaggen.

Hoe anders is dit bij sommige concurrenten. In veel gevallen worden de strandvlaggen niet voorzien van vervaardigd plastic waardoor de mast erg snel vastloopt. Bij een vastlopende mast zal de vlag niet goed met de wind meegaan waardoor een scheur al snel optreedt.

Waarom een strandvlag kopen bij Beste Koop Beachflags?

Bij ons krijgt u gegarandeerd strandvlaggen van goede kwaliteit. Zo zijn onze strandvlaggen gemaakt met fiberglassstokken die ervoor zorgen dat de stok onbreekbaar, lichtgewicht en flexibel is. Materialen als staal zijn te zwaar en kunnen niet goed aanpassen aan de buigingen die vereist zijn. Aluminium kan gaan roesten na het ontstaan van krasjes en is vaak niet juist gemaakt omdat het met de hand vervaardigd is. Wij zijn zo zeker van ons materiaal dat u ook hier twee jaar garantie op krijgt. Tot slot geven wij (als enige) een garantie van drie maanden over het doek. Wanneer u nog vragen heeft kunt u eenvoudig en snel hier contact met ons op te nemen.

Creatieve toepassingen van beachflags

Strandvlaggen kunnen op verschillende manieren toe worden gepast. Naast het plaatsen van deze vlaggen op het strand kunnen ze bijvoorbeeld goed dienen als promotiemateriaal langs een weg. In dit artikel kom je meer te weten over de verschillende manieren om succesvol de aandacht te trekken van je klant.

Langs de weg

Het klinkt misschien simpel, maar waarom denk je dat er zo veel reclame langs (drukke) wegen staat? Deze soort van adverteren werkt gewoon hartstikke goed, vooral omdat mensen er vaak meerdere keren langs komen waardoor de boodschap in hun geheugen blijft zitten. Een goede beachflag langs de weg moet opvallen zonder te druk over te komen. Op deze manier wordt het imago van de zender van de boodschap niet aangetast.

Op evenementen

Wat dacht je van een beachflag op een beurs? Op een vakgerelateerde beurs kom je in aanraking met veel potentiele klanten. Met de juiste beachflag val je op tussen alle concurrentie. Hiernaast kan een gesponsorde beachflag op een ander evenement waar veel mensen op af komen ook van grote waarde zijn voor je bedrijf.

Binnen

Ondanks dat onze beachflags gemaakt zijn voor de weersomstandigheden van buiten zijn ze ook prima binnen te gebruiken. Zo valt een beachflag aan de binnenkant van een winkel erg op. Het voordeel van onze beachflags is dat ze ook zonder voet geplaatst kunnen worden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen je beachflag vast te maken aan een muur. Ons complete aanbod vind je hier.

5 redenen om een beachflag te nemen

Een beachflag is tegenwoordig bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het is een promotie accessoire die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw diensten of producten aan te bieden. Het valt lekker op en het is interessant qua kosten. Daarbij is een beachflag veelzijdig, u kunt hem meenemen naar bijvoorbeeld een beurs, evenement of voor een winkel of kantoor neerzetten.

 1. Een beachflag is opvallend
  Doordat de reclame op ooghoogte zit wordt de beachflag niet snel over het hoofd gezien. Het heeft een moderne, unieke en opvallende uitstraling waardoor mensen toch altijd even willen kijken wat er precies opstaat. U kunt kiezen uit 4 verschillende maten, large, medium, small en extra small. Medium is de meest gangbare maat voor een beachflag.
 2. De beachflag is makkelijk
  Het is makkelijk te monteren. De beachflag heeft één bevestigingspunt zodat de vlag met de wind mee kan draaien. Dit is van belang zodat de mast niet extra belast wordt door de wind. Daarnaast is hij eenvoudig uit elkaar te halen waardoor hij makkelijk op te bergen is.
 3. Betaalbare reclame
  De beachflag is niet alleen opvallend en makkelijk, hij is ook nog eens betaalbaar. Het is wel afhankelijk van een paar verschillende factoren. Er zijn natuurlijk verschillende maten en daar hangen ook verschillende prijskaartjes aan. Elk model heeft weer andere prijzen. Het bedrukken heeft ook nog invloed, dubbelzijdig bedrukken kost natuurlijk meer als enkelzijdig bedrukken. Mocht u meer dan 3 beachvlaggen willen hebben, dan krijgt u er een ontwerp gratis bij.
 4. Geen vergunning nodig
  Voor veel reclameborden en andere reclamematerialen heeft u een vergunning nodig om die te mogen plaatsen. Dat is bij een beachflag niet nodig, ideaal natuurlijk! Betaalbaar en geen vergunning nodig!

Er zijn veel verschillende soorten vormen van beachflags, er zit dus altijd wel iets voor u bij! Of u nou een rechthoekige wilt, eentje in de vorm van een haaievin met de toepasselijke naam Shark of een ander model. In ons assortiment is er genoeg te vinden!

Spoedbestelling beachflags cq beachvlaggen binnen 1 werkdag

Een kerkgemeenschap in Ter Apel was helemaal vergeten beachflags te bestellen. Op donderdagavond hebben wij het ontwerp gekregen. Vrijdagochtend naar onze productie unit gestuurd. Onze productie unit heeft flink moeten schuiven, tegen de avond konden wij de beachflags drukken. Een snelle hap en dan met z’n alleen de beachflags geconfectioneerd. Tegen zeven uur waren we klaar en hebben wij de beachflags persoonlijk met de auto naar onze klant gebracht. De volgende ochtend was er een opendag en om 10.00 uur stonden de beachflags te wapperen in de wind.

Nu is dat niet aan te bevelen omdat altijd zo te doen, maar als het nodig is, geven wij vol gas. Max Verstappen zou trots op ons zijn.

Vlagprotocol

Een vlag als eerbetoon aan bijvoorbeeld een natie hoort ’s nachts niet buiten te hangen. Het hijsen van een landenvlag gebeurt dan ook bij zonsopgang, het neerhalen bij zonsondergang. Alleen wanneer een landenvlag aan beide zijden door schijnwerpers wordt belicht mag deze na zonsondergang blijven hangen. Een vlag behoort de grond niet te raken. Vroeger werd een vlag die de grond wel raakte verbrand. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. De vlag kan dan gewoon gewassen worden. Het doek wordt wel verbrand wanneer het opzettelijk wordt misbruikt.

Nederlandse vlagdata

VlagdataGelegenheid
31 januari (1 februari)Verjaardag prinses Beatrix
27 april (26 april)Koningsdag, verjaardag koning Willem Alexander
4 mei (4 mei)Dodenherdenking (vlag halfstok vanaf 18.00 tot zonsondergang)
5 mei (5 mei)Bevrijdingsdag
17 mei (18 mei)Verjaardag koningin Máxima
Laatste zaterdag in juniVeteranendag
15 augustus (16 augustus)Bevrijding van toenmalig Nederlands-Indië
3e dinsdag in septemberPrinsjesdag (alleen in Den Haag)
7 december ( 8 december)Verjaardag prinses Catharina-Amalia
15 december (16 december)Koninkrijksdag

*Indien een datum op een zondag of op een algemeen erkende Christelijke feestdag valt, dan dient op de tussen haakjes vermelde datum te worden gevlagd.

De Nederlandse vlag

De Nederlandse vlag is het symbool van het Koninkrijk der Nederlanden en hoort daarom overal op Nederlands grondgebied een ereplaats te hebben. Het is niet toegestaan de nationale driekleur te gebruiken voor commerciële doeleinden of te bedrukken met (reclame) teksten.

In 1937 heeft de toenmalige koningin Wilhelmina de kleuren van de Nederlandse vlag bij koninklijk besluit vastgesteld: helder (vermiljoen) rood, helder wit en (kobalt) blauw. Voor de afmeting van de vlag gelden geen regels. In het algemeen wordt de verhouding lengte-breedte van 3 : 2 aangehouden.

4 en 5 mei

4 mei is de nationale herdenkingsdag. De daarop volgende dag – 5 mei – vieren wij de bevrijding van ons land. Op beide dagen wordt de Nederlandse vlag gebruikt.

Vlagprotocol op 4 mei

De nationale herdenking beperkt zich tot de vooravond van 4 mei. Om die reden is het halfstok hangen officieel ook beperkt tot de tijdsperiode van 18.00 uur tot zonsondergang. Het moment van twee minuten stilte vindt plaats van 20.00 uur. Daarna wordt de vlag niet in top gehesen (ook niet bij officiële herdenkingsplechtigheden), maar blijft overal halfstok tot zonsondergang.

Bij het halfstok hijsen van de vlag wordt de vlag eerst in top gehesen, waarna de vlag wordt neergelaten totdat het midden van de vlag op de helft van de gebruikelijke hoogte is. Het is belangrijk er op te letten dat de vlag in geen enkel geval – ook bij windstilte – de grond of een ander obstakel raakt. De vlag wordt binnengehaald door de vlag eerst langzaam in top te hijsen en vervolgens neer te halen.

Vlagprotocol op 5 mei

Op 5 mei mag de nationale vlag (zonder wimpel) van zonsopkomst tot zonsondergang in top. Alleen wanneer het rood, wit en blauw aan beide zijden door schijnwerpers wordt belicht, mag deze na zonsondergang blijven hangen.

Wimpels

De oranje wimpel wordt officieel alleen gebruikt op verjaardagen van leden van het Koninklijk huis en op Koningsdag. De oranje wimpel moet minimaal dezelfde lengte hebben of iets langer zijn dan de diagonaal van de vlag. Andere wimpels, zoals een provinciewimpel, worden vaak alleen gebruikt. Deze wimpels zijn echter goed te combineren met een vlag.

Wimpels mogen altijd als decoratie aan de vlaggenmast hangen. Om bijvoorbeeld een lokale gebeurtenis te benadrukken, kunt u een provincie- of gemeentewimpel met een vlag combineren. Wilt u uw afkomst in Europees verband niet verloochenen, dan kunt u bijvoorbeeld een rood-wit-blauwe wimpel boven de vlag van de Europese Unie hangen.

Meerdere vlaggen

Wilt u meerdere vlaggen naast elkaar hangen, dan behoren alle vlaggen dezelfde afmeting te hebben. Zo niet, dan horen ze in ieder geval op gelijke hoogte te hangen.

De belangrijkste vlag – in Nederland de nationale driekleur – krijgt altijd een ereplaats. Bij twee vlaggen is de ereplaats rechts, uitgaande van de positie met de rug naar het gebouw en uw gezicht naar de vlaggen. Bij drie vlaggen is de ereplaats in het midden. De vlag die daarna het belangrijkste is, komt rechts.

Landenvlaggen

Als naast de Nederlandse vlag, vlaggen van andere landen worden gehesen, kunt u de onderlinge rangorde bepalen met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen. De nationale vlag hangt altijd in het midden. Het eerste land in het alfabet komt rechts hiervan (uitgaande van de positie met de rug naar het gebouw en uw gezicht naar de vlaggen), de volgende links, de volgende weer rechts… Om en om vanuit het midden.

De vlag van de Europese Unie is een verenigingsvlag en hoort qua rangorde als laatste. Bij het hijsen van de vlaggen wordt van buiten naar binnen gehesen. De belangrijkste komt het laatst. Vaak wordt er dan het volkslied gespeeld.

Provinciaal en regionaal

Bij een gemeente- of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Bij een gemeente-aangelegenheid hangt de gemeentevlag bijvoorbeeld altijd rechts, uitgaande van de positie met de rug naar het gebouw.

Omtrent het aantal vlaggen rond bijvoorbeeld een gemeentehuis gelden geen voorschriften. Bij een herdenking van een stadsbevrijding, heeft de stadsvlag de voorkeur boven de nationale driekleur.

Wilt u gemeente-, provincie- en landenvlag naast elkaar? En heeft die gebeurtenis een provinciaal tintje? Plaats dan de provincievlag rechts en de gemeentevlag links van de Nederlandse vlag (uitgaande van de positie met de rug naar het gebouw en uw gezicht naar de vlaggen).

Reclamevlaggen

Heeft u een buitenlandse gast en wilt u naast de Nederlandse vlag ook een vlag met uw logo ophangen? Dan komt de logo vlag links van de Nederlandse vlag en de vlag van het land van uw gasten rechts (uitgaande van de positie met de rug naar het gebouw en uw gezicht naar de vlaggen).

Vlaggen met uw eigen bedrijfslogo of attentiewaarde voor uw bedrijf er op.
Wij bieden u de scherpste prijs aan gecombineerd met de beste kwaliteit. Kwaliteit uit zich in de stof, het sticken, en 3 draads ipv 2 draads.