Spoedbestelling van beachflags

Beachflags met spoed nodig?

Formule 1 koerier service.

Wie herkent het niet, aan alles gedacht, maar vergeten te bestellen. Het kan dus gebeuren dat u de beachvlaggen zo snel mogelijk in huis wilt hebben, wij kunnen in sommige gevallen zelfs binnen 24 uur leveren. Deze spoedlevering is echter sterk afhankelijk van onze huidige productiecapaciteit. Wij willen alles voor u doen om u te ontzorgen cq te ontstressen. Informeer ons hierover gerust over.

U betaalt een all-in toeslag voor spoed bestellingen. Een indicatie van kosten is lastig te geven. Dat is sterk afhankelijk waar het heen moet, hoeveel tijd er nog is en gewicht/volume.

Spoedbestellingen kunnen niet online worden geplaatst, neem hiervoor a.u.b. contact met ons op

(06-83221714 of 0591-227982) en wij adviseren u graag over de levertijden en kosten.

 

Garantielevering? Kies voor zekerheid, bel ons direct.

Onze zendingen worden normaliter verstuurd met postnl. Dit betekent dat de volgende dag uw opmaat gemaakte beachflags worden aangeboden zonder meerprijs. Het kan wel eens gebeuren dat een zending later wordt afgeleverd dan gepland. Hierdoor kunnen wij geen afleverdatum garanderen. Wij kunnen alleen aangeven wanneer wij uw zending aanbieden aan de vervoerder. Hier kunt u een track and trace code van ontvangen. Op deze manier kunt u de zending zelf volgen. Mocht het voor u toch essentieel zijn dat de zending op tijd bij u binnen is, kies dan voor onze formule 1 koerier service, dan kunnen wij garanderen dat u de beachvlaggen op tijd binnenkrijgt.

U bent voor een spoedbestelling voor het order- en productieproces ongeveer 33% duurder uit. Daar komen de eventuele formule 1 koerier service nog bij.

Uw bestelling wordt in alles naar voren getrokken. Dit betekent handmatig ingrijpen in het complete proces. Planning wordt overhoop gehaald, materialen, mensen, aan iedereen wordt aangedacht gevraagd om uw beachflag perfect te produceren en op tijd te leveren.

Bestellen met formule 1 service, alleen telefonisch.

Toch genoeg tijd, klik op onderstaande afbeelding

bestelmodule