Beachvlaggen op de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg.

Herfst staat voor de deur en we kijken terug op een mooie zomer. Iedereen begint langzaamaan weer te denken aan de volgende zomer en zeker wanneer je een eigen bedrijf hebt of een mooi evenement in het verschiet hebt. Want het najaar is DE tijd om je bezig te gaan houden met de planning voor het volgende seizoen. Nu wil het feit dat wij natuurlijk hetzelfde doen en we kijken ook terug op een mooi  seizoen maar die kan altijd nog mooier. En hoe gaan we dat verwezenlijken? Gaan we reclame maken in een magazine, zullen we aan een beurs deelnemen of gaan we bij de bedrijven langs? Wij hebben gekozen voor de Recreatie Vakbeurs op 27 t/m 29 november 2018 in Hardenberg  en we hebben er ontzettend veel zin in. Drie dagen lang gaan we iedereen enthousiast maken met betrekking tot ons mooie product. We gaan onze beachvlaggen demonstreren en natuurlijk al onze grondpennen en andere houders. Ook zullen we laten zien wat het verschil is tussen de masten die men tegenwoordig veelal online kan kopen en de masten die wij van Bestekoop Beachflags standaard leveren.

Een beurs is natuurlijk ook de plek bij uitstek om een mooie beursaanbieding te houden en daar zijn wij nog over aan het brainstormen. We zouden het leuk vinden wanneer jullie met ons meedenken want dan bieden we tenminste iets waar jullie echt op zitten te wachten. Dus kom maar op met die ideeën en stuur ze naar ln.sg1542166169alfhc1542166169aebpo1542166169okets1542166169eb@of1542166169ni1542166169.

Tevens zijn we druk bezig een leuk “weggevertje” te verzinnen voor iedereen die bij onze stand serieuze interesse toont in onze producten en een offerte aanvraag doet.  Gooi bij het verlaten van onze stand nog snel even je visitekaartje in de daarvoor bestemde bak en maak kans op een leuke korting.

 

Tot ziens in Hardenberg

Beachvlaggen op de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg. - Bestekoop Beachflags

Meer dan alleen beachflags alleen

Bijzonder project deze week. Bosma Campers is een trouwe klant. Buiten de beachflags wilde Klaas graag een groot spandoek met frame. Nu is de situatie zo, dat Klaas graag een doek wilde die voor zijn stellingen komen. We hebben deze week een frame op maat gemaakt en nu zijn we op zoek naar een mooie afbeelding die op een doek van 8,50 bij 3,20 past. Het is niet geheel rechthoeking, zoals de square, maar eerder de vorm van de razer beachflag. We laten nog niets zien, als het af is, stuur ik wel een foto.

Music4you is blij met Square medium

Square medium

Music4you is blij met Square medium - Bestekoop Beachflags

Music4you had een beachflag nodig die zowel aan de straat kon staan, in hun muziekschool en op bv een braderie of markt. Gekozen is ook voor een dubbelzijdige beachflag medium. Deze staat ondanks het gewicht super mooi. Geleverd met een grondboor en grondplaat. Tot windkracht 7 blijft dat wel staan. Gelukkig konden wij music4you blij maken!

Savannah had eerst een wat drukkere ontwerp gemaakt met meer muzieksleutels en dergelijke. Erg mooi, maar Lammert wilde graag iets meer rust in het geheel. Dat heeft Savannah aangepast. We maken graag een ontwerp wat wij denken wat bij u past. Mocht blijken dat u een ander ontwerp van een beachflag wilt is dat geen probleem bij bestekoopbeachflags.nl. We veranderen  net zo lang dat u tevreden bent.

Het plaatsen: Lammert had eerst de grondboor niet ver genoeg er in gedraaid. Een dubbele beachflag is vrij zwaar van zichzelf. Het is tenslotte twee vlaggen op 1 beachflags mast. Lammert is blij met de 2 jaar garantie die wij geven op onze hardware. Gelukkig kwam Edwin langs en heeft de grondboor er goed ingedraaid. Lammert was bang dat hij het kunststof van de grondboor zou afbreken. Nou, je bent een flinke vent als je dat lukt!

Weer een tevreden klant, bedankt Music4you voor het vertrouwen om de beachvlaggen te mogen leveren.