Wij hebben zoveel vertrouwen in onze systemen dat wij als enige garantie geven op hardware beachflag stof

Onze beachvlaggen …

zijn uniek! Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid! Wij durven u daarom met een gerust hart 2 jaar garantie op onze mastdelen te bieden. En daarnaast bieden wij u ook nog 3 maanden garantie op de vlaggenstof. Graag leggen wij u uit, waar op te letten bij aanschaf van uw beachvlaggen.

Zichtbare kwaliteit is niet duur

 Uniek in Nederland en Belgie, 3 maanden garantie op vlaggenstof.

 2 Jaar garantie op de hardware.

 Slimme oplossing voor elke plek.

 Meer gewicht, dus sterker.

 Dubbele kogellagers.

 Verchroomd, mooiere uitstraling.

 Antistof-systeem.

 Zandbescherming.

 Gesloten systeem.

 

Bestekoop  Beachflags
Al onze voeten worden geleverd met een luxe en verchroomd draaimechanisme en zijn uitgerust met dubbele kogellagers. De mast is zeer eenvoudig op de voet te installeren en blijft uitermate goed zitten door de twee rubberen ringen die ons draaimechanisme bevat. Voordeel van ons kogellagersysteem is dat de mast en het doek altijd netjes met met de wind mee draaien. Zo staat de vlag altijd in de juiste richting en blijft de kracht die erop komt te staan tot een minimum beperkt. Nog een uniek weetje van Bestekoop beachflags is dat het verchroomde draaimechanisme een gepatenteerde antistof & zand bescherming heeft. Daarnaast zal zowel aan de bovenkant als aan de onderkant, vanwege het gesloten systeem, geen zand of vuil in het draaimechanisme komen. Opvallend is dat onze beachflagpinnen en voeten flink zwaarder zijn dan de doorsnee pinnen en voeten die elders geleverd worden. Wederom een feit waardoor wij u met een gerust hart 2 jaar garantie kunnen geven of de mastdelen.

Over het algemeen is een draaimechanisme vaak niet aanwezig of vervaardigd van plastic. Hierdoor is de kans groot dat de mast na verloop van tijd niet goed draait of zelfs vastloopt. Dit kan nadelig zijn voor het vlaggendoek, want als de mast van de beachflag niet goed draait, zal het doek zich langzaam om de mast heen gaan vouwen. Hierdoor zal er onnodig veel kracht op de mast en het doek komen te staan, waardoor het doek aanzienlijk sneller zal gaan rafelen of scheuren dan wanneer u een goed systeem zoals Bestekoop Beachflags hanteert. Zonder een goed draaimechanisme zal ook de mast sneller slijten. Zand en stof verkorten de levensduur van mast en grondpin/voet snel. Met ons draaimechanisme zal stof en/of zand geen enkel probleem zijn.

Gecertificeerd en beproefd

Bestekoop Beachflags

Wij leveren al onze beachflags uitsluitend met de hoogste kwaliteit namelijk met epoxy  fiberglass stokken. Onze jarenlange ervaring leert ons dat staal of aluminium niet de juiste pasvorm geeft, snel kapot gaat en zwaar is. Epoxy Fiberglass masten geven geen rare vouwen bovenin de beachflag, in tegenstelling tot aluminium beachflag masten. Bestekoop Beachflag fiberglass stokken zijn extreem duurzaam en flexibel.

Nog even in het kort de voordelen van fiberglass stokken: onbreekbaar, zeer flexibel, niet te knakken of breken. Licht in gewicht en eenvoudig op te zetten en inclusief onze unieke 2 jaar garantie.

Aluminium masten/stokken lijken zo op het eerste oog stevig maar de stevigheid wordt bepaalt door de wanddikte. Over het algemeen zijn de masten/stokken die gebruikt worden voor beachflags voorzien van een legering waardoor het lijkt op solide aluminium. Echter wanneer hier een kras of beschadiging op komt zal zich erg snel roest gaan vormen. Wat zijn weerslag zal hebben op uw met zorg samengestelde beachflag-doek. Kies daarom kwaliteit en ga voor Bestekoop Beachflags! 

 Vakmanschap is meesterschap.

 Beachflags altijd inclusief een luxe draagtas.

 Gecertificeerde beachflags.

 Beachflags beproefd op kwaliteit.

 Duidelijke visie.

 Extreem sterk.

 Bestand tegen uiterste temperaturen.

 Roestvrije beachflag stokken.

 Zeer buigzaam.

 Elke beachflag heeft zijn eigen mast voor een perfecte pasvorm en uitstraling.

 3 draads geweven polyster ipv 2 draad. Deze vlaggen kunnen beduidend meer krachten opnemen.

 2 jaar garantie op de hardware.

Wat doet Bestekoop Beachflags anders dan andere leveranciers?

Over het algemeen worden de randen van het beachflag doek van veel aanbieders ‘schoongesneden’ afgewerkt. Dit betekent dat de randen van de vlag aan alle kanten recht zijn afgesneden.

Het grote nadeel hiervan is dat de randen hierdoor snel kunnen gaan rafelen. De stof bestaat uit heel fijn polyester draad. Wanneer dit begint te rafelen zal de rand van het doek steeds lelijker worden en op termijn blijft er niets over van de ooit zo mooie beachflag. Vooral wanneer de beachflag vaak buiten staat of ergens tegenaan wappert.

Onze Bestekoop Beachflag-doeken worden stuk voor stuk met grote zorg afgewerkt. Dit betekent o.a. dat wij de zoom altijd dubbel gestikt afwerken en niet alleen “schoon” snijden. Onze beachvlaggen bestaan ook nog eens uit 3-draad polyesterdoeken. Deze methode maakt het doek een stuk sterker dan een 2-draads polyesterdoek.

Voordeel: Een luxere afwerking en langere levensduur met UNIEKE 3 MAANDEN GARANTIE. Door de zoom dubbel te stikken zal de vlag veel minder snel gaan rafelen. Dit betekent simpelweg dat onze doeken 3x langer mee gaan dan een 2 draads beachflag.

Vakmanschap

Bestekoop Beachflags
Wij gebruiken alleen de beste materialen.

Een goed voorbeeld hiervan is de voetplaat. Deze is thermisch verzinkt en voorzien van een 2-laags gepoedercoate afwerking. Hierdoor ziet hij er niet alleen mooi uit maar gaat hij veel langer mee en laat hij zich niet verplaatsen door een klein zuchtje wind.

Zie het verschil in gewicht en kwaliteit!

 grondboor beachflags gewichtsverschil  gewicht

 

 gesloten systeem beachflags beachflag stof & zand bescherming

Unieke garantie

Wij gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen en geven daarom op al onze mastdelen 2 jaar garantie.

Drukkwaliteit

Wij bieden 2 opties voor de druktechniek van de beachvlaggen: Digitaal druk en Zeefdruk.

Toepassingen

Onze beachvlaggen zijn multifunctioneel inzetbaar. Vergroot uw zichtbaarheid en ontdek het gemak van dit produkt.