Wij hebben zoveel vertrouwen in onze systemen dat wij als enige garantie geven op hardware beachflag stof

Onze beachvlaggen …

zijn uniek! Als enige beachvlaggen producent van Nederland krijgt u 2 jaar garantie op de mast en voet EN 3 maanden garantie op de vlaggenstof. Daarin zijn wij de ENIGE! Graag leggen wij u uit, waar op te letten bij aanschaf van uw beachvlaggen. De volgende onderdelen van de beachvlag worden besproken:

Beachflag draaimechanisme
Mast en materiaalkeuze
Het doek van de beachvlag
Materiaalverschil platen en pinnen

Als u naar beneden scrolt kunt alles rustig bekijken en lezen.

.

Zichtbare kwaliteit is niet duur

 Uniek in Nederland en Belgie, 3 maanden garantie op vlaggenstof.

 2 Jaar garantie op de hardware.

 Slimme oplossing voor elke plek.

 Meer gewicht, dus sterker.

 Dubbele kogellagers.

 Verchroomd, mooiere uitstraling.

 Antistof-systeem.

 Zandbescherming.

 Gesloten systeem.

 

Bestekoop  Beachflags
Al onze voeten worden geleverd met een luxe en verchroomde draaimechanisme en zijn uitgerust met dubbele kogellagers. De mast is zo zeer eenvoudig op de voet te installeren. Voordeel van ons kogellagersysteem is dat de mast en het doek altijd netjes met met de wind mee draait. Zo staat de vlag altijd in de juiste richting en blijft de kracht die erop komt te staan tot een minimum beperkt. Nog een uniek weetje van Bestekoop beachflags is dat het verchroomde draaimechanisme een gepatenteerde antistof & zand bescherming heeft. Daarnaast zal zowel aan bovenkant als aan de onderkant, vanwege het gesloten systeem, geen zand of vuil in het draaimechanisme komen. Opvallend is dat met dezelfde grootte beachflagpen het bestekoop materiaal flink zwaarder is. Wederom een feit dat wij met een gerust hart 2 jaar garantie kunnen geven.

Beachflags sommige concurrenten
Draaimechanisme is helemaal niet aanwezig of vervaardigd van plastic. Hierdoor is de kans groot dat de mast na verloop van tijd niet meer goed draait of zelfs vastloopt. Dit is ook nadelig voor het vlaggendoek, want als de mast van de beachflag niet goed draait, zal het doek zich langzaam om de mast heen gaan vouwen en sneller kapot gaan. Hierdoor zal er onnodig veel kracht op de mast en het doek komen te staan. Hierdoor rafelt of scheurt het doek aanzienlijk sneller dan met een goed systeem zoals Bestekoop Beachflags hanteert. Hierdoor zal ook de hardware en het draai mechanisme sneller slijten. Zand en stof slijten metaal en stok snel. Op den duur wordt het lelijk en de levensduur wordt beperkt.

Gecertificeerd en beproefd

Bestekoop Beachflags

Wij leveren al onze beachflags uitsluitend met de hoogste kwaliteit namelijk met fiberglass stokken. Onze jarenlange ervaring leert ons dat staal of aluminium niet de juiste pasvorm geeft, snel kapot gaat en zwaar is. Fiberglass geeft geen rare vouwen bovenin, in tegenstelling bij aluminium beachflag stokken. Aluminium stokken worden met de hand gebogen, op het oog, dan krijg je geen strakke beachflag.  Bestekoop Beachflag fiberglass stokken zijn extreem duurzaam. Het is zelfs zo goed dat we ook, met een gerust hart, hierop 2 jaar garantie geven.

Nog even in het kort de voordelen van fiberglass stokken: onbreekbaar, zeer flexibel, niet te knakken of breken. Licht in gewicht en eenvoudig op te zetten en inclusief onze unieke 2 jaar garantie.

Nadelen aluminium stokken. Men denkt dat het soms duurzamer is om dat het van aluminium is. Besef wel dat de wanddikte de stevigheid bepaalt. Aluminium is duur, dus besparen ze juist daarop. Krasje er op? Dit betekent roest en vuiligheid die uw beachflag weer bevuilt. De stokken zijn namelijk niet echt van aluminium, maar een legering wat op aluminium lijkt.

 Vakmanschap is meesterschap.

 Beachflags altijd inclusief een luxe draagtas.

 Gecertificeerde beachflags.

 Beachflags beproefd op kwaliteit.

 Wereldmarktleider.

 Duidelijke visie.

 Extreem sterk.

 Bestand tegen uiterste temperaturen.

 Roestvrije beachflag stokken.

 Zeer buigzaam.

 Elke beachflag heeft zijn eigen mast voor een perfecte pasvorm en uitstraling.

Wereld marktleider

 3 draads geweven polyster ipv 2 draad. Deze vlaggen kunnen beduidend meer krachten opnemen.

Bestekoop Beachflags
De fabriek waar onze doeken worden geproduceerd en geconvectioneerd, staat gewoon in Nederland. Zo kunnen wij een Nederlandse en continu hoge kwaliteitsstandaard garanderen. De beachflag-doeken worden stuk voor stuk met grote zorg afgewerkt. Dit betekent o.a. dat wij de zoom altijd dubbel gestikt afwerken en niet alleen “schoon” snijden. Onze beachvlaggen bestaan ook nog eens uit 3-draad polyesterdoeken. Deze methode maakt het doek een stuk sterker dan een 2-draads polyesterdoek.

Voordeel: Een luxere afwerking en langere levensduur met UNIEKE 3 MAANDEN GARANTIE. Door de zoom dubbel te stikken zal de vlag veel minder snel gaan rafelen. Dit betekent simpelweg dat onze doeken 3x langer mee gaan dan een 2 draads beachflag.

Beachflags sommige concurrenten
De randen van het beachflag doek van veel aanbieders worden ‘schoongesneden’ afgewerkt. Dit betekent dat de randen van de vlag aan alle kanten recht zijn afgesneden.

Het grote nadeel hiervan is dat de randen hierdoor snel kunnen gaan rafelen. De stof bestaat uit heel fijn polyester draad. Wanneer dit begint te rafelen zal de rand van het doek steeds lelijker worden en op termijn verder gaan rafelen. Vooral wanneer de beachflag vaak buiten staat of ergens tegenaan wappert.

Vakmanschap

Bestekoop Beachflags
Wij gebruiken alleen de beste materialen. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de voetplaat. Koopt u een stalen voetplaat gespoten in een kleur of kiest u voor kwaliteit en koopt u een voetplaat van thermisch verzinkt en 2-laags gepoedercoate afwerking.

Beachflags sommige concurrenten
Veel grondpinnen zijn niet verchroomd, wat direct leidt tot roestvorming.

Verschil in gewicht is enorm, wat ook duidt op goedkope metalen. 

 grondboor beachflags gewichtsverschilBestekoopbeachflagsbespaart niet op materialen, vooral het draaimechanisme voelde een stuk zwaarder aan. gewicht

 

 gesloten systeem beachflagsVerschil in techniek en visie is ook duidelijk.  beachflag stof & zand bescherming

 2 jaar garantie op de hardware.

Unieke garantie

Wij gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen en geven daarom op al onze mastdelen 2 jaar garantie.

Drukkwaliteit

Wij bieden 2 opties voor de druktechniek van de beachvlaggen: Digitaal druk en Zeefdruk.

Toepassingen

Onze beachvlaggen zijn multifunctioneel inzetbaar. Vergroot uw zichtbaarheid en ontdek het gemak van dit produkt.