Met  Bestekoop Beachflags staat uw promotie volop in de wind!

Het huren van beachflags voor evenementen.

Bestekoop Beachflags levert al sinds jaar en dag de beste beachflags, tegen een faire prijs. Zo leveren wij beachflags ten behoeve van reclame en/of evenementen aan overheid, verenigingen, bedrijven, evenementen en particulieren. Mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van beachflags, kunnen wij u snel en doeltreffend van dienst zijn. Het doel van ons is ervoor te zorgen dat u uiteindelijk tevreden bent! Door onze snelheid, uiterst scherpe prijzen en een groot en gevarieerd assortiment ben u bij ons aan het juiste adres.

Vaak worden er voor evenementen beachflags gekocht en opgeslagen. Bij de volgende evenement zijn er weer stokken kapot of weg, missen er weer voeten, ga zo maar door. Wie dit herkent kan verheugd verder lezen, hiervoor hebben wij een unieke dienst ontwikkeld. Het huren van beachflag toebehoren wordt een stuk eenvoudiger. U koopt bij ons de vlaggen en huurt daarnaast onze op maat gemaakte stokken en bijpassende voeten. De vlaggen blijven in uw bezit en kunnen met een gerust hart in een doos bewaard worden. U behoeft immers de stokken en voeten niet op te slaan, deze gaan weer naar ons retour. Tevens is er in de regio’s Drenthe, Groningen en Overijssel de mogelijkheid van bezorgen, installeren en ophalen. Helaas is dit voor de andere regio’s nog niet mogelijk. In die gevallen zal alles per koerier worden bezorgd. De installatie van de beachflags is zeer eenvoudig, dit wijst zich vanzelf. U kunt uw op uw situatie aangepaste offerte hiervoor aanvragen.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp : Huren van beachflags

Aantal stuks

Welke afmeting wenst u?
LargeMediumSmall

Welke vorm wenst u?
Knife (meest gebruikte beachflags)SquareSpoonWaveWing

Waar wordt het evenement gehouden?

Haal- en brengservice?
Prijs inclusief brengen, neerzetten, afbreken en ophalen.We doen het zelf en sturen het daarna weer terug.

Wat u nog meer wilt vertellen aan ons.

Onze klanten komen uit Nederland, België en Duitsland. We proberen altijd rekening te houden met de wensen van onze klanten en we zijn daarom flexibel ingesteld en denken met u mee. Elke bestelling, of het nou via onze webshop, via de mail of telefonisch is, deze zal bij ons met de uiterste zorg worden behandeld. Het bewijs is onze op maat gemaakte bestelmodule alleen voor beachflags en voeten. Door goede afspraken met onze transporteur is het mogelijk uw bestelling op korte termijn te leveren. Over het algemeen hanteren we een levertijd van ongeveer 5 tot 7 werkdagen. In bijzondere gevallen zelfs eerder.

 

 

Bestekoop Beachflags

ln.sg1542120182alfhc1542120182aebpo1542120182okets1542120182eb@of1542120182ni1542120182
Tel: 085-4015787

Huren van beachflags - Bestekoop Beachflags

Hier zijn we goed in: