Slide background

De beste

banners

koop je hier!
Slide background

Bestekoop

Banners

Voor al uw

OUTDOOR EVENTS

Vanaf 3 beachvlaggen gratis ontwerp ! Nu bestellen

Beachflags

Goedkoop, gemakkelijk en snel banners bestellen?

Dankzij onze unieke 4 stappen bestelmodule is dat nu mogelijk!

Wij bieden u als banner specialist onze kennis, hoogwaardige kwaliteit en onze passie aan gecombineerd met garantie en concurrerende prijzen. Uw voordeel, de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Het bestellen van een banner is bij ons zeer eenvoudig doordat wij een speciaal op maat gemaakt bestelsysteem voor banners hebben gemaakt. In 4 stappen heeft u uw banners besteld inclusief een , speciale beanner houder of ontwerp.  U kunt uw eigen banners ontwerpen zoals u dat wilt. Na het bestellen van banners wordt er contact met u opgenomen om uw wensen door te spreken. Indien u persoonlijk advies nodig heeft, bent u ook op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in banners, visitekaartjes, reclame, met andere woorden, uw wensen worden waargemaakt tegen de beste prijs!

U vraagt zich misschien af?

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

  msp-v1

Wij gebruiken MultiSafepay om u als klant meer betaalgemak en keuze te geven met extra zekerheden. U kunt kiezen uit  iDEAL, Bankoverboeking, Betaal na Ontvangst, INCASSO, Cadeaukaarten, Maestro, Visa, MasterCard, American Express, het Belgische Mister Cash, het Duitse Giropay en SofortBanking zonder extra kosten. Hou wel rekening dat de productietijd langer duurt als u kiest voor een niet direct betalingsmethode.

Vlaggen homepage - Bestekoop Beachflags

MultiSafepay biedt u als klant extra zekerheid en bescherming bij het online shoppen en wel met onze kopersbescherming, Fast Checkout guaranteed. Blijft een levering uit na een betaling? Dan geeft Fast Checkout guaranteed online shoppers een garantie tot wel € 200,- per order.

 

guaranteed

Hoe weet ik of mijn bestelling succesvol is verlopen?

U krijgt na uw bestelling een bevestigingsmail.

Mocht u deze niet hebben gekregen bel ons op 0591-227982 of mail naar  ln.sg1571290766alfhc1571290766aebpo1571290766okets1571290766eb@of1571290766ni1571290766 dan kijken wij wat de status is van uw order en verzorgen u de nodige feedback.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen?

Neem a.u.b. contact met ons op als u niet binnen 5 minuten een bevestigingsmail heb ontvangen. Controleer voor de zekerheid ook even uw spam box.

Hoe lang duurt het voordat ik de bestelling ontvang?

Normaal gesproken leveren wij uw bestelling binnen 5-7  werkdagen.

Kan ik verschillende vormen banners met hetzelfde design bestellen?

Uiteraard kunt u dat. Handiger is dan om uw bestelling te mailen. Wij maken dan een prijs op maat voor u.

Kan ik dezelfde banners vorm bestellen met meerdere designs?

Uiteraard kunt u dat. Handiger is dan om uw bestelling te mailen, dan maken wij een prijs op maat voor u als u veel banners nodig bent.

Hoe weet ik welke voet voor mij het meest geschikt is?

Kijk snel op alle informatie die beschikbaar is over beachvlag voeten en standaards.

Wij beschikken over speciale accessoires voor beachvlaggen.

Wat anderen over ons vertellen

  • Erg tevreden over levering 4 beachflags WING

    "Ik ben erg tevreden over de aanschaf en levering van vier mooi beachflags WING. Er werd adequaat en snel gereageerd op de mail en er werd telefonisch contact opgenomen om de laatste zaken met elkaar te regelen want ik was natuurlijk weer te laat. Ik bestelde op woensdag en vrijdag werden de vlaggen al geleverd. Mooi gedaan! - Albert de Kok

  • Beachflag geeft juiste uitstraling aan evenement.

    "Na wat onderzoek op internet, uitgekomen bij BestekoopBeachflags ivm spoedklus. Goede service en ook snelle levering." Het stond zo in de sterren geschreven. 🙂   - Inge van Velzen

  • De Beachvlaggen trekken lekker veel aandacht!

    "Wij hebben sinds enige tijd een winkel, alleen kregen we de indruk dat voorbijgangers niet helemaal zeker wisten of we wel open waren. Dat is nu helemaal verholpen door het plaatsen van 2 beachvlaggen bij de ingang." We gebruiken ze ook regelmatig bij fashion events, makkelijk, goedkoop en effectief. Daar houden wij van. - Marjolein