Vlaggenmast nodig?

Bestekoop Vlaggenmasten verkoopt alleen de beste masten van een internationaal toonaangevend Nederlands bedrijf op het gebied van vlaggenmasten, frames, spanframes, huurmasten en aanverwante artikelen. Met een ervaring van 20 jaar op de vlaggen markt kunnen wij zeggen dat wij de juiste partner zijn op het gebied van vlaggen en vlaggenmasten.

Door onze specialisme zijn wij al jarenlang de partner voor kwalitatief de beste vlaggen en vlaggenmasten en wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij, mede door onze  kwaliteit en prijs, uw juiste partner zijn.

Wij leveren vlaggenmasten in verschillende soorten en maten: cilindrisch aluminium van 3 tot 9mtr, conisch aluminium van 5 tot 18mtr, conisch polyester van 5 tot 12mtr, 2-delige cilindrische masten van 6 tot 10mtr, telescopische vlaggenmasten voor bijvoorbeeld beursen van 3 tot 6mtr met een transportlengte van 2 meter.

Bijna alle bestekoop vlaggenmasten zijn leverbaar met een draaitop met uithoudersysteem, een hijsbare uithoudersysteem of een anti diefstalsysteem. Ook voor de grondbevestiging of muurbevestiging bent u bij BestekoopVlaggen aan het juiste adres. Wij adviseren u graag welke bevestiging het beste bij uw mast past. Enkele voorbeelden van bevestigingen zijn: kantelvoeten, grondbuizen, overschuifkokers, mastbokken en muurbeugels.

Geef diefstal geen kans
Bestekoop heeft een anti diefstalsysteem ontwikkeld. Dankzij binnenwerks koordgeleiding is uw vlag beveiligd tegen diefstal. Bestekoop levert bij dit systeem standaard een contragewicht dat er tevens voor zorgt dat de vlag wordt strak gehouden. Dit contragewicht bestaat in geval van een cilindrische aluminium vlaggenmast uit een verzonken staafgewicht voorzien van een geleidingsring. Bij conische masten heeft het contragewicht de vorm van een worst.
Bestekoop heeft een oplossing voor kletterend touw
Een kletterend vlaggenlijn tegen de mast. Dit tikkende geluid bij harde windt klinkt u waarschijnlijk wel bekend in de oren. Het anti diefstal systeem van Bestekoop rekent hier voorgoed mee af. Dankzij de binnenwerkse koordgeleiding zullen zowel de vlag als de mast voortaan alleen in positieve zin de aandacht trekken!
Vraag een offerte op ons naar de scherpste prijzen.